Dnes má svátek Taťána Zítra má svátek Arnošt

Daniel Hůlka oslavil v prosinci 25 let na české hudební scéně. Foto Martin Paldus

Muzikálový hrabě Dracula, operní Don Giovanni a ikona české pop-music Daniel Hůlka oslaví 1. června své 49. narozeniny. Jako téměř každý rok, i letos Daniel chystá narozeninový koncert, tentokrát v Divadle Broadway, kde se jeho podmanivý baryton rozezní v sólových písních, duetech a tercetech.

Koncert bude již tradičně rozdělen na tři části (klasickou, muzikálovou a písničkovou), které skvěle reprezentují široký záběr jednoho z našich předních interpretů. Těšit se můžete na Danielovy největší hity, ale také na oblíbené písně, které v jeho podání již dlouho nezazněly. Pomyslnou třešničkou na dortu bude také několik nových písní.

 

 

Daniel Hůlka vystudoval operní zpěv, na narozeninovém koncertě se proto diváci dočkají i několika ukázek klasické hudby.  Foto Martin Paldus

Novinkou pro dlouholeté fanoušky a fanynky bude zcela nový tvůrčí tým, který na koncertě vystoupí společně s Danielem. Malá kapela talentovaných hudebníků složená z Jiřího Březíka, Veroniky Savincové a Aleše Hávy, překvapí posluchače především tím, že se během koncertu postupně rozezpívá celá.

 

Nový tvůrčí tým talentových hudebníků - Aleš Háva, Veronika Savincová a Jiří Březík 

Daniel Hůlka s přibývajícími léty hudebně zraje jako víno a během koncertu své příznivce vezme na cestu po Schodech do nebe až do Ráje. Budete si s ním moci zavzpomínat na jeho velké muzikálové hity, dozvíte se o jeho Šrámech lásky, připomenete si kultovní píseň z filmu Titanic a budete-li pozorně naslouchat, třeba dokonce ucítíte, jak se Daniel dotýká vašich řas.

 

Vstupenky na http://www.divadlo-broadway.cz/program nebo v síti Ticketportal.

 

Barbora Klementova

Foto: Martin Paldus a archiv Dana Hůlky

 

 

                                                                                                    

 

Foto týdne

Jste náš host číslo

9520703

Tiráž

Music Open
hudební časopis nejen o muzice


Editor:
  Fedor Skotal

Redakce: Marty Newton

Grafika: Jana Skotalová

 

Autoři:  Jiří Černý, Mirek Černý, Jaroslav Čvančara, Ivan Doležal, Svatoslav Fiala (foto), Jiří Hampl (foto), František Heřman (foto), Hanka Hosnedlová, Vít Hrabánek, Jan Krůta, Miloslav Jakub Langer, Jaroslav Samson Lenk, Jindřich Marek, Stanislav Motl, Petr Vokoun Náhlík, Míra Navara, Zdeněk Nossberger, Sandy Nosek,Lucia Nováková (foto), Lilly Pavlak, Jan Plachetka, Milan B. Plch, Radovan Rakus, Jan J. Vaněk, Jerry Pupál Vecka, Ladislav Vencálek, Karel Cimbura Vidímský

 

Kontakt: musicopen@email.cz