Dnes má svátek Soňa Zítra má svátek Taťána

Do Strážnice jsem si pozval ty kapely a muzikanty, kteří se mnou léta sdílejí a provozují mé hudební a textařské výplody po pódiích, tedy Partu a Hop trop. Trošku ze sentimentu jsem probudil na pár koncertů Máky a Cimbál classic proto, že s tak velkým banjem (míněn je cimbál, pozn.red.) jako obsluhuje Dalibor Štrunc je opravdu paráda si zahrát. No a pro vzájemné letité sympatie Folk team a HB Stop. Myslím, že by to mohl být usměvavý a pestrý večírek.

Právě teď pracuji na novém večerníčku s Vaškem Chaloupkem a na akcionářském CD Rádia Samson. Taková třešnička, kterou budou mít doma jen podílníci rádia, kterými se můžou stát všichni jeho příznivci. No a pro širokou veřejnost jsem vydal CD s názvem Van men šou, které je takovým sestřihem mého sólového živého vystoupení. V podstatě je to i zpěvníček. Myslím, že ho na festivalu Slunce i slavnostně obříznu.

 

Festival Slunce, Strážnice, 4.-6. července 2013

Foto týdne

Jste náš host číslo

9519851

Tiráž

Music Open
hudební časopis nejen o muzice


Editor:
  Fedor Skotal

Redakce: Marty Newton

Grafika: Jana Skotalová

 

Autoři:  Jiří Černý, Mirek Černý, Jaroslav Čvančara, Ivan Doležal, Svatoslav Fiala (foto), Jiří Hampl (foto), František Heřman (foto), Hanka Hosnedlová, Vít Hrabánek, Jan Krůta, Miloslav Jakub Langer, Jaroslav Samson Lenk, Jindřich Marek, Stanislav Motl, Petr Vokoun Náhlík, Míra Navara, Zdeněk Nossberger, Sandy Nosek,Lucia Nováková (foto), Lilly Pavlak, Jan Plachetka, Milan B. Plch, Radovan Rakus, Jan J. Vaněk, Jerry Pupál Vecka, Ladislav Vencálek, Karel Cimbura Vidímský

 

Kontakt: musicopen@email.cz